Beste financiële adviseurs

EXPERT FINANCIEEL ADVIES

Omdat het altijd beter kan

Platinum B.V. helpt organisaties om te bepalen hoe het beter kan en helpt om daar krachtig uitvoering aan te geven. Wij hebben ervaring in vrijwel iedere branche zoals de landbouw/agro sector, handel en transport, dienstverlening, horeca, detailhandel en bij maak-bedrijven.

Advies & Management

Platinum BV adviseert en begeleidt bij veranderingsprocessen. Naast inhoudelijk advies bieden wij coaching en begeleiding van individuele managers of groepen van multidisciplinaire managers. Opdrachten worden uitsluitend uitgevoerd door ervaren directeuren, managers en consultants.

Platinum BV levert tijdelijk externe interim- en projectmanagers in situaties waarin een leidinggevende in een bedrijf of organisatie door omstandigheden niet beschikbaar is of ondersteuning nodig heeft. Dit kan, onder andere, zijn als:

  • Overbruggingsmanager. Gericht op de continuïteit van de bestaande lijnfuncties.
  • Veranderingsmanager. Gericht op continuïteit en verbeteringen.
  • Projectmanager. Voor de aansturing van opdrachten met een duidelijk begin en einde.

De inzet kan variëren van hogere kaderfuncties tot en met de directiefuncties binnen verschillende branches. Zie je liever een permanente invulling van deze functies? Ook hierbij kunnen wij je helpen (zie Executive Search).

Bedrijfsgroei, continuïteit en gezonde investeringen

Bij de groei van het bedrijf lopen ondernemers tegen vele risico’s aan. Het aangaan van investeringen en afsluiten van grote contracten bezorgt menig ondernemer slapeloze nachten. Je moet als ondernemer vaak investeringen doen terwijl niet zeker is of de verwachte orders wel door zullen gaan. De markt is grillig, de concurrentie is groot en er is niet veel nodig om in de rode cijfers te belanden. De accountant kan meedenken over de cijfers maar kijkt daarbij vooral ‘achteruit’ naar de cijfers uit het afgelopen jaar. Voor strategisch meedenken heb je iemand nodig die de cijfers snapt en zelf met zijn voeten in de modder heeft gestaan. Iemand die het spel van ondernemen begrijpt.

Advies voor MKB-ondernemers

Het MKB-team van Platinum B.V. bestaat uit ervaren bedrijfsadviseurs in het Midden- en Kleinbedrijf. Platinum B.V kan de ondernemer coachen en begeleiden, helpen verkoopgericht te zijn, creatief, commercieel en realistisch. Maar ook bieden wij hulp bij haalbaarheidsonderzoeken, met verkoopplannen, bedrijfsstrategieën, bij het opstarten van een onderneming of met verbeteringen in de bedrijfsvoering.

Veel voorkomende vragen waar wij organisaties mee helpenHogere verkoopresultaten, meer omzet en meer winst

Veel ondernemers lopen rond met het gevoel dat er meer verkoopresultaat mogelijk moet zijn. Maar waar vind ik die nieuwe klanten en hoe bereik ik ze? Hoe zorg ik dat ik meer omzet haal uit mijn bestaande klanten?  En hoe ga ik om met mijn sales die zijn targets niet haalt? Dit zijn vragen die wij vaak horen van klanten. Wij helpen met het aanscherpen van de salesstrategie maar kunnen ook meekijken naar de juiste (tijdelijke) mensen om uw sales op een hoger plan te brengen en betere resultaten te boeken.